Petrom se relanseaza pe piata uleiurilor auto

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 16.10.2007
Pe langa o noua gama de produse, Petrom vizeaza investitii serioase si extinderea in afara tarii.

Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din Europa de Sud - Est, a introdus pe piata romaneasca de lubrifianti o noua gama de uleiuri de motor, Petrom Motor Oil.

Sub acest brand se inscrie o gama larga de uleiuri de inalta calitate, de la uleiuri multigrad sau monograd, care protejeaza motorul masinilor, la uleiuri hidraulice sau de transmisie care optimizeaza functionarea componentelor autovehiculelor si echipamentelor industriale.

Tamas Mayer, membru al Directoratului Petrom, responsabil cu activitatea de marketing a declarat: „Noua gama de lubrifianti Petrom Motor Oil se bazeaza pe o tehnologie moderna, care acopera nevoile oricarui tip de masina sau de echipament industrial. Acest tip de ulei asigura o buna lubrifiere a motorului, reducand considerabil uzura acestuia”.

Toate tipurile de uleiuri Petrom Motor Oil sunt disponibile în acest moment benzinariile Petrom si vor putea fi achizitionate in curand din supermarketuri, magazine specializate si service-uri. Noul brand Petrom Motor Oil se adreseaza segmentului mediu de consumatori.

Gama de uleiuri Petrom Motor Oil acopera toate nevoile masinilor si echipamentelor industriale. Astfel, pe langa uleiurile de motor propriu-zise, Petrom ofera si lubrifianti pentru transmisiile manuale si automate ale vehiculelor, dar si uleiuri hidraulice.

In cadrul conferintei de presa organizata de Petrom pentru lansarea noii game de uleiuri, oficialii companiei au anuntat si strategia Petrom Motor Oil pana in 2010. Compania planuieste investitii de 500 de milioane de euro, demolarea si reconstituirea a zece terminale, plus extinderea in afara tarii. In anul 2006 cifra de afaceri a Petrom a fost de 3,7 miliarde Euro. Petrom are in Romania o retea de 593 de benzinarii, plus alte 211 benzinarii in afara Romaniei.

Comentarii (1)

  • Uleiuri OMV la Petrom
    Oare o fi o buna strategie de marketing sa nu vinzi ulei Petrom ci doar OMV in benzinarii cu sigla Petrom si cu V la coada?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru