Peugeot aduce la Frankfurt 207 SW RC si Outdoor

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.08.2007
207 SW va primi doua declinari la Frankfurt: sportivul RC si "offroad-erul" Outdoor.

La standul Peugeot de la Frankfurt vom avea ocazia sa admiram doua versiuni inedite ale lui 207 SW, denumite RC si Outdoor.

207 SW RC este o declinare sportiva a break-ului 207, care preia motorul cu patru cilindri de 1.6 litri turbo dezvoltat de Peugeot in colaborare cu BMW. Acesta dezvolta 175 CP. Pe plan estetic, noul SW RC vine cu jante din aliaj de 17 inch, eleron posterior si tevi de esapament specifice.

In ceea ce il priveste pe 207 Outdoor, povestea sa este una foarte interesanta. Denumirea este identica cu cea a conceptului din care a fost dezvoltat 207 SW, insa acum vorbim de o versiune "pentru timpul liber" care imprumuta insa destule elemente estetice de la prototipul omonim. Astfel, 207 SW Outdoor apare ca un mic crossover, imagine datorata mai ales apendicelor estetice tipice modelelor off-road: jante mari, bandouri din plastic si nu in ultimul rand garda la sol marita.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru