Peugeot-Citroen isi reduce costurile cu 30%

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.05.2007
Al doilea producator al Europei trece printr-un proces de restructurare, care are menirea sa recastige piata pierduta.

Grupul francez PSA Peugeot Citroen, al doilea mare constructor auto din Europa, intentioneaza sa isi diminueze costurile fixe cu 30%, ca parte a unui plan mai amplu de restructurare, informeaza Mediafax.

PSA Peugeot Citroen isi mentine obiectivul privind volumul economiilor anuale, stabilit la 600 de milioane de euro anual, anunta un purtator de cuvant al companiei. Pe piata europeana, PSA Peugeot Citroen ocupa locul al doilea in topul vanzarilor, dupa grupul german Volkswagen.

Activitatea grupului francez a fost afectata in ultima perioada de marja scazuta de profit operational, care s-a plasat la 2% anul trecut. PSA Peugeot Citroen a initiat un plan de restructurare denumit "Cap 2010", conform caruia grupul francez intentioneaza sa lanseze suplimentar sase modele auto noi pana in anul 2010. Grupul a anuntat deja un plan de desfiintare a 4.800 de locuri de munca numai pe piata franceza anul acesta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru