Peugeot este partener oficial la Rugby World Cup

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Evenimentul gazduit de Franta in acest an va beneficia de o flota de masini Peugeot.

Peugeot a semnat un parteneriat cu Federatia Internationala de Rugby prin care producatorul francez devine sponsor si partener oficial al Campionatului Mondial care se va desfasura in Franta in septembrie anul acesta.

Peugeot va asigura flota de masini a evenimentului, care va cuprinde 208 de masini care vor asigura transportul echipelor calificate la turneul final. Peugeot a fost partener oficial al competitiei si in 2003, in Australia, cand Anglia a castigat competitia.

De la infiintarea sa, in 1987, Campionatul Mondial de Rugby a crescut foarte mult in prestigiu ajungand sa fie urmarit de 2 milioane de spectatori si difuzat catre 3 miliarde de telespectatori. Cele 48 de meciuri ale competitiei se vor desfasura in 9 orase franceze: Bordeaux, Lens, Lyons, Marsilia, Montpellier, Nantes, Paris, Saint Etienne si Toulouse. In premiera, competitia va avea meciuri si pe stadioanele din Cardiff si Edinburg, fiind prima editie cu meciuri desfasurate si in afara tarii organizatoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru