Piata americana in luna august

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.09.2007
GM a reusit sa inregistreze o crestre a vanzarilor, pe cand Ford si Toyota au avut rezultate mai slabe decat in 2006.

Luna august a adus cateva modificari pe piata auto americana. GM a vandut 385.529 de unitati, in crestere cu 5 %, ajungand la o cota de piata de 26%.

Al doilea mare jucator american de pe piata, Ford a continuat trendul descendent, inregistrand o scadere de 14 procente pentru luna trecuta. Marea surpriza a fost inregistrata de Toyota, care a vandut aproximativ 233 de mii de unitati, cu 7 mii mai putin ca in august 2006.

Vestea proasta pentru Toyota este ca anul acesta Toyota nu a reusit sa depaseasca Ford in SUA, inregistrand un decalaj de circa 3000 de unitati.

Comentarii (1)

  • toyota de caracal
    nu mai minti
    Bai Robert, scrii numai timpenii! Daca ai urmarit evolutia pietei auto din mai si iunie ai fi observat ca Toyota ca brand si nu ca grup auto, a depasit doua luni consecutiv si General Motors si Ford. Este adevarat la capitolul grup auto, GM si Ford sunt still on the top. Fratele meu, daca mai scrii o stire te rog precizeaza corect si fa diferenta intre brand si grup auto, e ca diferenta dintre sana si smantana!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru