Planurile de viitor ale chinezilor

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.10.2007
Chinezii de la Chery au declarat ca in decurs de 10 ani intentioneaza sa atinga o productie de 1 milion de vehicule anual.

Controversele iscate de constructorii chinezi au fost subiectul multor articole de presa in ultima vreme. A venit insa timpul ca asiaticii sa-si expuna planurile de viitor si sa anunte o ofensiva care ameninta pozitia gigantilor din lumea auto.

Chery este pe val dupa ce a semnat recent o intelegere cu Chrysler si a format un parteneriat stabil cu Fiat. In prezent Chery dezvolta impreuna cu cei doi mari constructori vehicule cu emisii scazute pentru piata nord americana si europeana. Anul acesta productia va inregistra o cifra de 400.000 de unitati, urmand ca pana la sfarsitul anului, constructorul chinez sa fie capabil de dezvoltarea a 600.000 de exemplare.

Yin Tongyao, presedintele grupului chinez, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca in urmatorii ani Chery va cunoaste o crestere rapida estimand chiar o productie de 1 milion de automobile pe an incepand cu 2017.

Principalele prioritati ale constructorului chinez in uramatorii ani vor fi imbunatatirea calitatii, cresterea exportului si dezvoltarea mai multor motoare precum si obtinerea profitului.

In ceea ce priveste pietele tintite de catre Chery, Tongyao a recunoscut ca planurile de export pentru Europa si Statele Unite nu sunt prioritare. Presedintele Chery a declarat ca se va axa in special pe piata chineza si pe dezvoltarea unor modele mici care sa respecte normele de poluare impuse de guvernul asiatic.

Comentarii (2)

  • sweet
    eh uite ca asta chiar imi place, sigur seamana cu ceva, dar imi place !
    0 0
  • sa vezi ce fetze
    o sa facem cind om vedea la chinezi in loc de bicicletele si scuterele cvasi prezente, masini de mic litraj cu sloganul "un chinez-o masina-un loc deparcare...pe zidul chinezesc"(cred ca acolo or sa gaseasca locuri)si gata pregatiti de invazie globala, sloganul potrivit fiind "un chinez-o masina-un AK47-100kg "C4"-un sat ocupat".
    Auzi, 600.000 pe an si piatza de desfacere prioritara: China !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru