Plata amenzilor in regim online

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.07.2007
Licitatia pentru extinderea sistemului de plata online a amenzilor auto va fi reluata, rezultatele primei licitatii fiind contestate.

MCTI va relua licitatia pentru extinderea la nivel national a sistemului electronic care va permite soferilor sa achite amenzile de circulatie in regim online, cu firmele care au achizitionat initial caietul de sarcini, dupa ce unul dintre ofertanti a contestat rezultatul licitatiei.

"La licitatie vor putea participa numai cele 26 de firme care au achizitionat initial documentatia de atribuire", au declarat agentiei Mediafax surse din Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Ministerul a primit, la inceputul lunii aprilie, patru oferte, din partea firmelor Siveco, Softnet Development & Consulting, TeamNet in asociere cu Microsoft Romania, si a consortiului Softwin si CBN International.

La 16 aprilie, MCTI a declarat castigatoare oferta depusa de Softwin si CBN Internaţional, insa compania Siveco a contestat rezultatul licitatiei la Consiliul National de Solutionare a Contestatilor (CNSC). La 1 august urmeaza sa fie declarat castigatorul, iar contractul va fi incheiat pana la 17 august.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru