Politia Romana cumpara 3000 de masini

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.05.2007
Inspectoratul General al Politiei va cumpara 3000 de masini. Nu se cunosc inca marcile si modelele.

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) va cumpara aproape trei mii de autovehicule, in valoare de peste 485 de milioane de lei, anunta Mediafax.

IGPR a inceput procedura de achizitie a 2.923 de mijloace de transport, destinate misiunilor la nivel central si teritorial, urmand ca peste 50 % dintre autovehicule sa fie repartizate formatiunilor de siguranta publica, formatiunilor operative si de criminalistica.

Prin aceste achizitii Politia Romana incearca sa acopere partial deficitul de peste 12.000 de autovehicule. „In baza Hotararii Guvernului Romaniei numarul 1.852 din 21 decembrie 2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei numarul 19 din 11 ianuarie 2007, Ministerul Internelor si Reformei Administrative a fost autorizat sa atribuie contracte multianuale de furnizare pe baza de leasing financiar, pe o perioada de trei ani, cu o valoare totală de achizitie de 765 de milioane lei, pentru mijloace de transport din categoria autospecialelor, microbuze, autobuze si ambulante, in vederea asigurarii mobilitatii terestre a diferitelor structuri ale ministerului", se arata intr-un comunicat de presa.

In anul 2006, Politia Romana a achizitionat, in sistem leasing financiar, 5000 de autovehicule destinate, in principal, a formatiunilor de siguranta publica.

Comentarii (5)

  • alte masini ? ?
    au terminat cumva leasingul la loganuri ?
    0 0
  • AndreiRN
    Politia
    Da, cele folosite se vor vinde la licitatie publicului si ei vor primi altele noi.
    S-au saturat de Loganuri si vor altceva?
    0 0
  • nemernicii!
    0 0
  • mcv
    or cumpara logan mcv cu motoare de 1.6 16v
    0 0
  • nobody
    fuck'em all
    PAi sa ne fie cu scuze, dar nenii astia cu caschete si...prea putin sub ele ce-om sa se faca fara masini de serviciu? Apropo nu vi se pare ca sunt prea putini prin intersectiile aglomerate si prea multi dirijeaza circulatia dand basini si racnind in megafoanele din masini? Bancurile cu politai nu vor inceta niciodata...pt ca-s pe bune.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru