Polo GTI Cup Edition

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.07.2006
Cu ocazia competitiei ADAC Volkswagen Polo Cup, constructorul german va prezenta o noua versiune a modelului Polo: GTI Cup Edition

Volkswagen si ADAC organizeaza in Germania o competitie care se va derula exclusiv intre modele a caror constructie este bazata pe Polo GTI. Aceasta se va numi ADAC Volkswagen Polo Cup, iar cu ocazia acestei curse, VW lanseaza o noua versiune, mai nervoasa, a celui mai mic model scos de constructorul german: Polo GTI Cup Edition.

In raport cu GTI-ul normal, Cup Edition ofera, via motorul sau de 1.8 litri, cu 30 de cai putere mai mult (180 in loc de 150) si un cuplu de 235 Nm/2000 rpm. Dintr-o data, raportul masa/greutate al lui Polo GTI Cup Edition scade la 6.6 kg/CP. In ceea ce oriveste performantele, viteza maxima atinsa este de 225 km/h (pe circuit, bineinteles), modelul ajungand de la 0 la 100 km/h in 7.5 secunde.

Versiunea se distinge si estetic de sora sa mai mica si mai cuminte. Astfel, spoilerul fata si cel posterior sunt inspirate din modelul care va alerga in cursa germana, apare un eleron deasupra lunetei iar jantele de 17 inch lasa sa se vada discurile de frana imense, dotate cu etriere rosii.

Nu este prevazuta, in schimb, nicio schimbare la interior.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru