Comentarii (6)

  • Frumos. Dar prefer versiunea coupe.....nu prea imi plac astea cu textil.
    Daca era hard top ar fi fost fara defect.
    8 6
  • @Adi
    Pai daca ai coupe, de ce ai avea cabriolet hardtop? Ar fi tot aia. Sift top-ul ein ADN-ul unul model sport de calibrul lui 911. I love it.
    12 2
  • Marius
    Just Porsche !
    Superb , absolut superb ! Desi sunt multi care spun ca nu sunt decat cateva mici diferente fata de vechea serie, totusi e o masina superba. Cat despre design.... eu zic ca in asta consta farmecul unu Porsche, daca ar fi avut un design radical si-ar fi pierdut farmecul.
    Parerea mea !
    11 0
  • Octavian
    Superba masina!
    6 0
  • @Marius
    Nu numai ca si-ar pierde farmecul...si-ar pierde si o parte din clienti. In 99 parca atunci cand a aparut 911 cu faruri tip broasca, Porsche era sa dea faliment pt. ca nimeni nu mai vedea 911 ca pe o masina frumoasa. Noroc ca au scos in 2002-2003 Cayenne si au reusit sa faca un nou 911 care acum pare ca a ajuns la perfectiune.
    8 0
  • Nelutu
    Porsche
    O masina absolut superba,intradevar la prima vedere ai putea zice ca nu sunt multe modificari fata de vechea serie,insa sunt toate modificarile de care avea nevoie,o masina absolut superba,o bijuterie,imi place la nebunie
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru