Porsche a relansat leasingul operational

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.06.2007
Porsche Mobility anunta relansarea leasingului operational, incepand cu aceasta luna.

Acest produs se adreseaza in exclusivitate companiilor, principalul avantaj fiind deductibilitatea intregii valori de inchiriere.

Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special, care isi doreau un produs de leasing convenabil”, spune Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Obiectivul acestui produs este de a oferi clientilor o solutie financiara completa pentru achizitionarea unei masini de la Importatorul Porsche Romania. Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi.

Contractul se incheie pe o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara. Obiectul in leasing este asigurat CASCO pe intreaga perioada a contractului, costul asigurarii fiind inclus in chiria lunara.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru