Porsche isi face muzeu

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.09.2006
Germanii de la Porsche au demarat constructia unui muzeu destinat intregii istorii a companiei. Compania ne-a dezvaluit imaginea viitorului sediu global Porsche.
Germanii de la Porsche au demarat un proiect prin care vor construi un muzeu destinat istoriei fabricantului de masini.

Presedintele de PR de la Porsche, Anton Hunger, responsabil cu constructia proiectului, a declarat:”Acesta este cel mai spectaculos proiect de constructie din istoria companiei".

Constructia proiectului a inceput, primul nivel fiind deja terminat, in prezent desfasurandu-se lucrarile la nivelul doi si trei.

Muzeul va reprezenta noul sediu al companiei atat pentru Germania cat si la nivel global. Locatia acestei constructii este la Stuttgart-Zuffenhausen. Constructia de 21.000 metri patrati va fi terminata in 2008 conform lui Hunger.

Managerul proiectului, Christina Becker, a declarat ca va fi destinat un sector din muzeu memoriei lui Ferdinand Porsche si muncii sale pentru companie intre 1900 si 1948. Muzeul va expune numeroasele modele Porsche din intrega sa istorie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru