Porsche reduce preturile in Canada

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 27.09.2007
Producatorii auto vand mult mai scump in Canada fata de SUA. Acest lucru a dus la interventia statului canadian.

Canada trece in aceste zile printr-un puternic scandal legat de amenintarile autoritatilor fata de politica de preturi dusa de producatorii auto. Diviziile producatorilor auto din America de Nord comercializau modelele auto la preturi semnificativ mai mari in Canada, comparativ cu SUA.

Acest lucru i-a determinat pe legiuitorii canadieni sa intervina si sa-i ameninte pe jucatorii de pe piata auto cu trimiterea in judecata si cu amenzi semnificative.

Primii care au rupt embargoul preturilor ridicate pe piata canadiana sunt germanii de la Porsche, care au anuntat ca vor reduce preturile la toate modelele cu 10%. Oficialii Porsche din America de Nord au declarat ca nu pot ignora nedreptatea produsa de politica tarifara a constructorilor auto in Canada, fapt pentru care au ales sa reduca preturile la modele cu 10%.

Comentarii (3)

  • bavariarent.ro
    hmm
    acest fapt, in opinia mea demonstreaza cum functioneaza o economie de piata matura.Bravo canadienilor!
    0 0
  • da
    Tres bien , Canada ! Parlez-vous francais ?
    0 0
  • AndreiRN
    Concurenta
    Pai in Canada concurenta nu este incurajata ci chiar dimpotriva. Impozitele sunt mari si restrictiile de comert sunt significante. Dar adata cu NAFTA cei interesati merg ceva mai la sud sa-si cumpere ce isi doresc la un pret mai acceptabil si astfel guvernul Canadian isi pierde bucatica lui de taxa. Acuma au reactionat si ei ca ii costa la buzunar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru