Porsche Romania vinde bine

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 10.08.2006
Modelele din portofoliu Porsche Romania au inregistrat vanzari semnificative in primele sapte luni ale anului, avand o crestere de 36 la suta.
Cel mai mare importator de pe piata locala, Porsche Romania a vandut in primele sapte luni ale anului circa 23.000 de masini.

Cifrele arata o crestere de 36 la suta a vanzarilor fata de aceeasi perioda a anului trecut. Total vanzarilor sunt estimate la aproape 300 de milioane euro. Pe fondul cresterii pietei de import si a lansarii noilor modele, precum Volkswagen Passat sau Audi Q7, Porsche Romania, a reusit sa-si imbunateasca vanzarile.

Cel mai vandut model al Porsche Romania in primele sapte luni a fost Skoda Octavia Tour, cu peste 3.500 de unitati, pe locul doi situandu-se modelul Polo GP din gama Volkswagen. Skoda a inregistrat cele mai mari vanzari in cadrul importatorului, cu 10.784 unitati comercializate in sapte luni. O crestere importanta au inregistrat-o vanzarile marcii Volkswagen, de 39%, pana la 9.268 de unitati, daca se iau in calcul si cele 1.370 de autovehicule comerciale, dintre care modelul Caddy s-a evidentiat prin cele 630 de unitati vandute.

Volkswagen Passat s-a vandut de la inceputul anului in 2.265 de exemplare, dintre care 163 de modele break.
SUV-ul din oferta producatorului german Audi, Q7, a inregistrat vanzari peste asteptari, in cele patru luni de la lansare fiind vandute deja 206 modele. In acelasi timp, noul model Seat Leon s-a vandut in 412 exemplare.

Cea mai impresionanta statistica a vanzarilor esta data de cele 42 de autovehicule Porsche vandute anul acesta in tara noastra

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru