Porsche, sase ani de profit

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.09.2006
Pentru al saselea an consecutiv, constructorii din Stuttgart au inregistrat cresteri in vanzari.

In anul financiar 2005-2006, s-au vandut 17.207 noi vehicule Porsche, fata de 16.926 din anul precedent. Este al saselea an consecutiv in care compania din Stuttgart inregistreaza o crestere a vanzarilor.

Cel mai mare success l-a avut seria Boxster, care include motorul de putere medie a coupe-ului Cayman. Cu cele peste 4700 de vehicule din seria Boxster s-a ajuns la o crestere de 28 la suta fata de anul precedent la aceste modele.

Seria 911 a inregistrat o crestere de 8 procente, cu 7.806 vehicule vandute. La capitolul SUV-uri s-a inregistrat o scadere a vanzarilor, doar 4.575 vehicule fiind vandute.

Directorul managerial de la Porsche Germania, Bernhard Maier, a declarat:”Suntem multumiti de primirea pe care publicul a facut-o modelelor noastre cu motoare de puteri medii. De asemenea noile modele a seriei 911, GT3 si 911 Turbo au fost foarte bine primite”.

Pentru anul financiar viitor se asteapta ca vanzarile Porsche sa-si mentina acelasi trend, noile Porsche Targa si Cayman-ul cu motor de 2,7 litri fiind o garantie in acest sens.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru