Porsche va produce masini in India

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 24.09.2007
Din 2010 Porsche va asambla modelele cerute pe piata din Asia intr-o fabrica din India.

Pentru prima data in istoria sa, Porsche nu va mai purta pe toate masinile inscriptia „Made in Germany”.

Acest lucru se va intampla din 2010 cand producatorul german va incepe productia modelelor sale si in India. Germanii vor sa-si extinda vanzarile pe piata indiana, piata cu cel mai mare grad de expnasiune din lume.

Porsche are deja o reprezentanta proprie in India si se asteapta ca in urmatorii ani sa-si tripleze vanzarile pe aceasta piata. Astfel, constructorul german intentioneaza sa asigure cererea pe piata asiatica si va recurge la asamblarea lor intr-o fabrica din India. 

Planul de implicare a companiei Porsche pe piata din India este sustinut si de costurile de fabricatie foarte mici existente in tara asiatica.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Bravo lor.
    Toate firmele se gandesc la viitor si isi muta partial capacitatea de productie acolo unde MERITA. India si China s-au dovedit parteneri seriosi in industria automobila si in afaceri si bravo lor. Daca se mentine directia asa poate romania va importa Logan intr-o zi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru