Porsche vrea 51% din VW

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.09.2007
Presa germana anunta ca Porsche isi va mari participatie la VW cu 20 de procente si va ajunge la 51%.

Porsche intentioneaza sa isi majoreze de la 31% la 51% participatia la constructorul auto Volkswagen (VW), pana la inceputul anului viitor, transmite Mediafax.

Potrivit presei germane, Porsche va cumpara mai multe optiuni prin exercitarea carora grupul german isi va putea majora participatia la VW. Un purtator de cuvant al grupului a declarat insa ca Porsche nu a luat inca o decizie privind majorarea participatiei la VW peste nivelul actual.

Purtatorul de cuvant al Porsche a facut referire la un anunt anterior al directorului financiar al companiei, Holger Haerter, potrivit caruia Porsche a preluat o serie de optiuni pentru a-si putea majora detinerea la VW, in caz de nevoie.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Miscari de sah
    Miscari de sah deoarece VW este in pericol sa fie cumparat de oricine decand au pierdut procesul de la Curtea Europeana. Ca firma de stat nu li se mai permite sa functioneze asa ca .... se zbat sa fie "acoperiti" de cineva prieten.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru