Premierul sustine taxa in fata UE

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.03.2007
Calin Popescu Tariceanu si-a reafirmat sprijinul fata de taxa auto, adaugand ca interesul national nu trebuie afectat de UE.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat inca o data ca Romania nu va renunta la taxa de prima inmatriculare, indiferent care este pozitia Uniunii Europene.

Premierul a mai spus ca taxa nu reprezinta doar o masura de mediu, ci si una social-economica, zeci de mii de locuri de munca din industria auto romaneasca fiind protejate prin aceasta masura. Tariceanu a subliniat faptul ca tara noastra este un membru cu drepturi depline al Uniunii Europene si nu se mai afla in pozitia de a asculta indicatiile si directivele venite de la Bruxelles.

"Putem avea interesele noastre pentru care sa luptam si pe care sa le promovam. Trebuie sa avem curajul de a contrazice Uniunea Europeana daca interesele noastre sunt altele", a declarat premierul, transmite Mediafax.

Premierul a mai facut referiri la anumite persoane politice care s-au intors impotriva taxei, desi in urma cu cateva saptamani erau favorabile acestei masuri.

"Daca nu le convine titulatura, o sa-i spunem taxa pentru o Romanie curata sau pentru pastrarea slujbelor", a mai spus primul ministru.

Comentarii (4)

  • Tartaceanu+Citroen
    Go home! Daca nu ai agenti buni care sa-ti vanda masinile trebuia sa faci tu cumva sa le vinzi ca doar nu esti degeaba asociat! Mai bine ti-ai angaja niste agenti buni pe care sa-i platesti pe masura, si-un director de vanzari din elita. Esti jenant!
    0 0
  • taxa pe ,,nevoiasii ,,
    EVIDENT...ca aceasta asa zisa taxa de inmatriculare nu are nimic comun cu ,,mediul,, cum nu are nici cu pastrarea locurilor de munca a angajatilor din itara noastra . Este o ,,gaselnita,, pt. a-si proteja propriile lor afacerii. SA FACEM O ROCADA in privinta veniturilor noastre de simpli ,,palmasii ,, cu veniturile LOR ... si ne vom cumpara numai masinute NOI--NOUTE de la firmele lor !!!!!!!1
    0 0
  • Gica Z
    insuportabil
    E singurul om pe care, daca l-as avea odata in mana, nu l-as ierta pentru cat rau a facut oamenilor din tara asta, in special celor cu posibilitati materiale reduse. Merita de o mie de ori pedeapsa pe care a primit-o Ceausescu.
    0 0
  • cipzxc
    interese
    "Interesele noastre"??? Nu cred ca astea sunt interesele romanilor. Cred in scimb ca astea sunt interesele lui Tariceanu si ale catorva importatori de masini noi. De ce nu se face un sondaj de opinie pt a vedea care sunt "interesele noastre" ale majoritatii romanilor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru