Presedintele Ford se va intalni cu Tariceanu

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Saptamana viitoare, John Fleming va veni in Romania pentru a discuta achizitia Automobile Craiova cu premierul Tariceanu.

Presedintele Ford Europa, John Fleming, se va intalni saptamana viitoare, la Bucuresti, cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu reprezentantii comisiei de privatizare a Automobile Craiova, pentru a prezenta detalii despre companie si oferta tehnica.

"Saptamana viitoare, presedintele Ford va efectua o vizita in România. El se va intalni cu premierul Calin Popescu Tariceanu si apoi va prezenta comisiei de privatizare a Automobile Craiova mai multe detalii despre oferta tehnica depusa, saptamana trecuta, pentru preluarea companiei", citeaza Mediafax surse oficiale.

In ceea ce priveste oferta financiara, se mentioneaza ca aceasta va fi deschisa numai dupa ce reprezentantii comisiei vor aproba oferta tehnica depusa de producatorul american.

Comentarii (1)

  • ursus2
    ok,
    Cred ca e singura privatizare benefica a unei unitati mari din Romania!Dar ce sa faca Ford cu Automobile Craiova?Cum sa resusciteze mortul ala?Sau face doar in necazul lui GM? Sau intra Ford pe piatza imobiliara din Romania si are nevoie de terenul ala?.
    Am auzit ca dupa `89,Dl.Tiriac a adus reprezentantii Mercedes ca sa preia o uzina auto din Romania si au fost intrebati de catre vanzatorii romani ce iese la afacerea asta si cei de la mertz au spus ca-i scoate din anonimat!Romanii:"doar atat?"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru