Privatizarea Automobile Craiova, in repaus

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 17.10.2007
Guvernul a cerut Parlamentului suspendarea discutiilor privind legea pentru privatizarea uzinei Daewoo Craiova.

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa ceara Parlamentului suspendarea discutiilor asupra proiectului de lege pentru privatizarea Automobile Craiova, informeaza Mediafax.

Informatia a fost confirmata de presedintele Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, care a precizat ca Executivul l-a delegat pe ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, sa ceara parlamentarilor sa amane dezbaterea proiectului de lege pana cand autoritatile romane vor primi din partea CE o decizie in cazul privatizarii Automobile Craiova.

El a precizat ca autoritatile romane vor trimite Comisiei Europene un raport privind privatizarea Automobile Craiova, redactat de Ministerul Economiei si Finantelor, Ministerul Mediului si Consiliul Concurentei.

Comisia Europeana a lansat, in urma cu o saptamana, o investigatie privind posibilele ajutoare de stat acordate Automobile Craiova in cadrul procesului de privatizare, uzina auto fiind preluata, in luna septembrie, de grupul american Ford.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru