Probleme de fiabilitate la Toyota?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.06.2007
Toyota va analiza 30.000 de unitati ale modelului Tundra, comercializat in SUA. Se pare ca acestea au defectiuni la motor.

Probleme in paradis: desi pareau inatacabili la acest capitol, si japonezii o dau in bara cand vine vorba de fiabilitate. Toyota, unul dintre constructorii recunoscuti ca foarte fiabili la nivel mondial, va analiza datele provenite de la 30.000 de unitati ale modelului Tundra, recent lansat pe piata de peste Ocean.

Problemele par a fi regasite la nivelul blocului motor, 20 de clienti care si-au achizitionat Tundra semnaland probleme la axa cu came. Dupa analiza in detaliu a problemei, Toyota SUA va demara procesul de recall in service pentru exemplarele susceptibile de defecte.

Dupa analizele preliminarii, Toyota a anuntat faptul ca vina ii apartine unui producator de subansamble cu care japonezii colaboreaza. Este pentru prima data cand niponii se confrunta cu o astfel de situatie, aceasta cazand cum nu se poate mai prost pentru Toyota, la cateva luni dupa ce acestia au reusit sa treaca pe prima pozitie in topul vanzarilor la nivel mondial.

Automarket va va tine la curent cu evenimentele in acest caz.

Comentarii (3)

  • ok
    deci in final nu-i vina toyota ci a furnizorului ce probabil n-a respectat compozitia.
    0 0
  • AndreiRN
    Responsabilitatea
    Vina si responsabilitatea intotdeauna apartine firmei majore nu a furnizorilor sateliti. Ei produc ce le comand dar tot eu sunt responsabil pt calitatea finala. Noua Tundra este SUPERBA si pt prima data un motor MARE (5700CC&380+cp)si cat mai curand o sa apara si modelul dually cu capaciatatea de o tona. Problemele de piese se vor clarifica intr-un timp ff scurt si furnizorul deficitar va fi corectat. Problema reala a Toyotei este cerinta publicului mai mare decat capacitatea de productie momentana si asta duce la graba si greseli. Dar au un plan perfect.
    0 0
  • lol
    le-au cam stricat baietii.
    toyota nu mai e ce era inainte.
    au trecut la alta politica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru