Proprietarul Aston Martin cumpara 40% din Prodrive

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.11.2008
O companie de investitii din Kuweit a achizitionat 40% din actiunile Prodrive.

The Investement Dar Company din Kuweit a achizitionat un pachet de 40% din actiunile Prodrive. Dave Richards, fondatorul si presedintele Prodrive detine in continuare pachetul majoritar de actiuni si va conduce Prodrive.

In anul 2007 Dave Richards a condus un consortiu care a ajutat compania Kuweitiana sa preia Aston Martin de la Ford Motor Company. Mahmoud Samy de la TID Kuweit va face parte din consiliul de administratie al companiei Prodrive.

“Am urmarit succesul Prodrive prin programele in motorsport ale Subaru si Aston Martin si am vazut angajamentul si dedicarea cu care lucreaza angajatii acestei companii in fiecare aspect al afacerii. Prodrive are o mostenire exceptionala si David are o viziune clara pentru continuarea procesului in viitor. Abia asteptam sa lucram impreuna cu David si echipa sa pentru a le indeplini telurile.”, a declarat Mahmoud Samy.

“ Prin Aston Martin am lucrat indeaproape cu TID in ultimii doi ani. Astfel compania TID a vazut observat expertiza Prodrive si cultura noastra.

Ei impartasesc viziunea noastra pentru afaceri si pasiunea pentru ceea ce facem. Cu experinta lor in afaceri si intelegerea noastra pentru industria auto vom realiza multe pentru Prodrive”, a declarat Dave Richards.

Via | Carscoop

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru