Quattroporte are cutie automata

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.12.2006
Maserati va prezenta la Salonul Auto de la Detroit Quattroporte Automatic. Varianta va fi echipata cu o cutie automata cu 6 trepte.

Maserati cauta in permanenta sa isi largeasca clientela. Noul Quattroporte Automatic este astfel o incercare de a multumi acel sector de piata care prefera cutiile de viteza automate.

Noua varianta a lui Quattroporte este echipata cu o cutie automata cu 6 trepte de tip ZF, care asigura o schimbare foarte facila si placuta a vitezelor. Noul sistem de transmisie rezulta intr-o proportie diferita a distributiei greutatii (49% fata, 51% spate in comparatie cu 47% fata, 53% spate de la versiunea Duo Select). Cu toate acestea natura sportiva este bine pastrata. Convertorul cuplului propulseaza Maserati-ul V8 fara sa ii limiteze puterea.

Varianta Quattroporte Automatic va fi prezentata la Salonul Auto de la Detroit, iar masina va intra in vanzare incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Lansat in 2003, Quattroporte a atras atentia publicului datorita designului elegant si sofisticat si a tehnologiei performante. De la lansare acesta a primit 28 de premii de la cele mai prestigioase surse media.

Comentarii (1)

  • shadow
    cutie automata
    sincer nu cred ca e asa de interesanta stirea ca are cutie automata poate gasesti alt subiect de care sa te iei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru