Quattroporte Sport GT S la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.08.2007
In lipsa unui model nou sau a unui facelift, Maserati Quattroporte vine la Frankfurt cu o versiune supersport.

Principala noutate de la standul Maserati din Frankfurt va fi o noua versiune pregatita pentru modelul Quattroporte. Este vorba de Quattroporte Sport GT S, care pe langa transmisia automata introdusa recent in gama va dispune de un kit racing si de setari speciale demne de curse.

Astfel, pachetul Maserati inseamna suspensii sport coborate cu 10 mm pe fata si cu 25 mm pe spate, frane dezvoltate impreuna cu Brembo printr-o tehnologie absolut noua care imbunatateste comportamentul la franare indiferent de conditiile exterioare si pneuri dezvoltate special pentru acest model (245/35 R20 pe fata si 295/30 R20 pe spate). Jantele cu sase spite care incalta aceste pneuri au 20 de inch in diametru. Estetic, Sport GT S se diferentiaza de versiunile clasice Maserati prin nuanta neagra mata a caroseriei, tevile duble de esapament si manerele portierelor, vopsite in culoarea caroseriei.

Interiorul convinge prin pielea Alcantara, nelipsita in versiunile de top ale marilor modele, combinata prin pielea de tip Poltrona Frau.

Finisarile plansei de bord si ale bordului sunt bogate in aluminiu si carbon iar scaunele anterioare sunt evident orientate spre sportivitate.

Comentarii (4)

  • Miez
    Din puncul meu de vedere e cea mai frumoasa masina din lume
    0 0
  • M@fiotU'
    S Klasse
    Noul Mercedes S Klasse a fost declarata cea mai frumoasa masina din lume . E o adevarata bijuterie nemtzeasca
    0 0
  • primus
    in aceeasi categorie?
    hmm, cine si cand a acordat aceasta distinctie? :) in functie de gusturi, astfel de top-uri se pot intersecta cu anumite modele, dar rar e desemnata o limuzina ca fiind printre cele mai frumoase masini din lume, nu mai spun chiar CEA mai...
    in alta ordine de idei, fara sa fiu un fan Maserati, pot spune ca nu-i o mare problema ca n-au venit cu ceva nou, masina asta e deja una din cele mai placute berline din cate am vazut vreodata.
    0 0
  • marius
    maserati
    cea mai prestigioasa masina la capitolul"limuzine sport de strada" ieri azi si probabil intotdeauna,evident numai pt. cunoscatori.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru