Range Rover Sport, editie "de culoare"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.10.2008
Land Rover ofera germanilor o editie speciala a modelului Range Rover Sport, botezata Black and White Edition.

Esential

83.910 euro costa versiunea de top a editiei speciale Range Rover Sport Black and White.

Nemtii care sa gandesc sa isi tradeze industria auto locala si se orienteaza catre SUV-uri britanice cu traditie au motive de bucurie. Este vorba despre decizia Land Rover de a oferi doua versiuni speciale ale modelului Range Rover Sport pentru fanii din Germania.

Editia a fost botezata Range Rover Black and White si, asa cum o sugereaza si numele, vine disponibila in doua culori de caroserie. Pentru cei care se asteptau la elemente de personalizare, altele decat vopseaua Santorini Black si Alaska White, vestile nu sunt bune. Land Rover a renuntat la accesoriile banale cum ar fi jantele sau eleroanele, incercand sa dea nastere unor editii speciale care sa se individualizeze doar prin culoarea caroseriei.

Cei care se vor multumi insa doar cu atat vor putea sa isi parcheze in garaj versiunea cu motor V6 de 190 de cai putere sau versiunea propulsata de un V8 de 272 de cai putere. Land Rover nu a facut compromisuri nici in materie de preturi, editia speciala urmand sa scoata din buzunarul nemtilor 74.310 euro sau 83.910 euro.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru