Recall masiv la Chrysler

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.09.2007
Mai multe modele Jeep si Dodge Nitro au fost rechemate in service dupa inregistrarea unor probleme la sitemul de franare.

Producatorul de automobile Chrysler a anuntat ca va rechema de pe piata circa 369.000 de vehicule, pentru probleme la sistemul de franare si la cel de inchidere a usilor, transmite Mediafax.

Circa 296.550 sunt modele Jeep Grand Cherokee si Jeep Commander din 2006 si 2007, precum si modele Jeep Wrangler si Dodge Nitro 2007. Chrysler a aratat ca exista un defect la unitatea electronica de control, care ar putea cauza intarzierea franarii in conditii de off-road.

Pana in prezent au fost raportate 20 de astfel de probleme, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Max Gates."Unii conducatori au raportat ca atunci cand nu au mai accelerat, au pierdut timp de cateva secunde puterea de franare, dar acest lucru s-a intamplat foarte rar", a adaugat Gates.

Comentarii (3)

  • zarnesteanu
    What about honda?
    Nici un cuvant pana acum despre recall-ul de la honda? Toate civic-urile noi (2006-2007) si inca un model pe care nu l-am retinut, au probleme cu rulmentii le la rotile din fata. In anumite conditii, acestia pot avea scurgeri ale lubrifiantului si pot duce la desprinderea rotii in timpul mersului. Stirea am auzit-o ieri la radio.
    0 0
  • Mda..
    HONDA????!!!!!!!! s-au tampit si astia? :(
    0 0
  • Razvan
    De ce ?
    De ce criticatzi constructorul pt defectiunile cauzate de o piesa produsa de un colaborator?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru