Record de vanzari la Audi

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 05.07.2007
In primul semestru al anului Audi a reusit sa comercializeze 509.000 unitati, un record de vanzari pe o perioada de 6 luni.

Audi a inregistrat vanzari record de 509.000 de vehicule in primele sase luni ale anului, in crestere cu 9,8% fata de perioada similara din 2006, dar prognozeaza incetinirea avansului in restul anului, informeaza Mediafax.

Evolutia a fost influentata de obtinerea unor vanzari record pe 41 de piete ale companiei."In al doilea semestru al anului, cresterea de ansamblu a pietei auto este mai redusa, in mod uzual, iar perioada va fi dominata de modificari ale liniei de produse, in cazul Audi", a declarat directorul de vanzari si marketing al companiei, Ralph Weyler.

Pentru anul viitor, Audi isi mentine obiectivul privind atingerea nivelului de un milion de vehicule vandute. Volkswagen a publicat anterior datele referitoare la vanzarile marcii Skoda. Compania ceha a consemnat un avans de 13,2%, la 311.062 vehicule.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru