Record de vanzari pentru Ford Romania in luna mai

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.06.2007
In luna mai Ford a inregistrat cea mai mare cifra de vanzari in Romania de la inceputul acestui an.

Ford a inregistrat in luna mai 2007 cel mai mare numar de unitati vandute in acest an ceea ce a determinat o crestere cu 61% a vanzarilor inregistrate in primele 5 luni comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Din cele 1952 de unitati vandute luna aceasta, cel mai bine vandut model este in continuare Fiesta care in ultimele 5 luni s-a vandut in 2514 exemplare. O situatie spectaculoasa a cunoscut-o si Ford Fusion, care a inregistrat o crestere de 187 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand un varf de vanzare chiar in luna mai cu 247 unitati.

Pe segmentul autovehiculelor comerciale medii, Ford Transit ramane in continuare lider de piata, in primele 5 luni ale lui 2007 inregistrand o crestere de aproximativ 71% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Luna mai a adus un nou record pentru Ford, fiind livrate nu mai putin de 462 unitati Transit.

O pondere importanta de aproximativ 30% din totalul celor 7270 unitati vandute in primele 5 luni din 2007, le-au constituit vehiculele de flota.

Principalele modele asupra carora s-au oprit clientii de flote au fost Fiesta, Transit si Focus, un trend ascendent inregistrandu-se si in cazul modelului Ford Transit Connect.

Catalin Gavra, director general Romcar, a declarat: "Ne-am propus un target de vanzari ambitios pentru acest an si suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate in primele 5 luni ale lui 2007. Cele 1952 de unitati livrate in luna mai fac dovada folosirii eficiente a strategiilor de vanzare, postvanzare si marketing, pe care le adaptam in permanenta la dinamica pieþei autohtone”.

Romcar si-a propus sa vanda in acest an, prin intermediul retelei sale de distribuitori autorizati, peste 17.000 de unitati. Un aport important se asteapta si din partea noilor modele, Ranger si Ford Mondeo.

Comentarii (1)

  • AiBiEm
    Instruitii si pe cei din Arad de la Auto Technic in legatura cu strategiile minune. Din aprilie astept sa ma cheme la un drivetest. Intre timp am dat 18000 euroi pe un Opel Zafira care a sosit in 40 zile. Chiar vroiam un Focus Wagon echipare CL sau chiar Ghia dar nu am avut de la cine sa cumpar din pacate. Halal dealer...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru