Record Porsche Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.09.2006
Importatorul marcilor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche si Bentley, Porsche Romania, a reusit o sa sparga recordurile in luna august cu cele 4.000 de masini vandute.
Cel mai mare importator de pe piata locala, Porsche Romania, a realizat o cifra de afaceri de circa 50 de milioane de euro in luna august prin cele 4000 de masini vandute.

In primele opt luni ale anului, Porsche Romania a reusit sa livreze peste 27.000 de masini, o crestere cu 50 la suta mai mare fata de anul precedent.

Oficialii companiei pun cresterea vanzarilor pe seama lansarilor de modele noi, precum Volkswagen Jetta si Passat Variant, Audi A6 Allroad si Q7, Porsche 911 Turbo si Cayman, precum si a noilor versiuni FR (FormulaRacing - cu perfomante dinamice superioare) pentru Seat Altea si Leon.

In urmatoarea perioada compania va lansa pe piata interna noile Audi TT, Seat Leon Cupra si Skoda Roomster, ceea ce ar putea duce volumul vanzarilor la circa 38.000 unitati pana la sfarsitul anului.

Cel mai bine vandut model al Porsche Romania in primele sapte luni a fost Skoda Octavia Tour, cu aproape 4.400 de unitati, urmat de alte doua modele Skoda, Fabia (4.300 de unitati) si noua Octavia (aproape 3.600 de unitati).


Pentru gama Volkswagen cel mai bine vandut model a fost Polo cu circa 3.400 unitati. Pentru marca Audi cea ma livrata masina a fost limuzina A6, vanzari semnificative inregistrand si SUV-ul Q7.

Si marca sportiva Seat a inregistrat o crestere a vanzarilor in primele opt luni, dupa ce anul trecut reusise sa isi dubleze vanzarile la 2.900 de unitati.

In primele opt luni au fost vandute si 52 de autovehicule Porsche, cel mai ac hizitionat fiind modelul Cayenne.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru