Reinnoirea parcului auto

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.04.2007
Porsche Romania si-a demarat participarea in cadrul "Programului de reinnoire a Parcului auto".

Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Porsche, Seat, Skoda si Volkswagen, va participa si in acest an la Programul de reinnoire a parcului auto.

Participarea din acest an va totaliza, conform reprezentantilor companiei, 1.907 unitati. Cele mai multe comenzi se asteapta sa fie pentru marcile Skoda si Volkswagen, dar si cererile pentru Seat sau Audi vor fi in crestere anul acesta. Desi “Programul de de reinnoire a Parcului auto” a inceput pentru Porsche Romania luni, 23 aprilie, reprezentantii dealerilor spun ca au avut deja numeroase cereri.

Pentru a putea beneficia de acest program, clientii trebuie să fie proprietarii unui automobil mai vechi de 12 ani, inmatriculat si in stare de functionare. Pe baza acestor criterii, el va primi o Nota de acceptare care ii garanteaza accesul in Program si pe baza careia poate intreprinde pasii ceruti de lege: casare, radiere si achizitia unei masini noi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru