Renault a bagat 1 miliard € in Dacia

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 22.03.2007
Renault a investit in Romania din 1999 si pana astazi circa 1 miliard de euro.

Investitiile cumulate realizate de Renault in Romania vor trece de 1 miliard de euro in acest an. In 2007 Renault si-a propus o investitie de aproximativ 200 de milioane de euro in modernizarea si extinderea suprafetei utile a trei sectii de pe platforma de la Mioveni, pentru a putea sustine dezvoltarea productiei.

"In 2006, la Dacia au fost realizate investitii in valoare de 142 milioane de euro, iar alte 16 milioane de euro au fost investite pentru constructia viitoarei uzine de cutii de viteze, a carei inaugurare este prevazuta pentru anul 2008. Totalul investitiilor realizate la Dacia dupa preluarea, in 1999, de catre grupul Renault, se ridica la 772 de milioane de euro",declara oficialii Dacia.

Dacia estimeaza o productie de circa 210.000 de unitati din care 50% vor lua drumul exportului pentru pietele externe precum Spania, Germania sau Franta care anul trecut s-a clasat pe primul loc in topul pietelor de desfacere a modelului Logan.

Comentarii (4)

  • cedrik
    dacia
    pana la urma loganu e o dacie sau un renault?
    0 0
  • logan :(
    Din pacate loganu' e o combinatie foarte nefericita.
    0 0
  • O masina corecta.
    La pretul ei, Loganul ofera o masina mai mult decat corecta, bine adaptata la drumurile si necesitatile unei familii din Romania.
    Eu am de aproape un an un Logan Ambition si sunt multumit de ea, are tot ce trebuie sa aiba o masina de familie, oricum n-as fi dat niciodata peste 9.000 de euro pe o masina noua, fiindca nu merita sa ingropi banii intr-o tabla care rugineste, doar ca sa zici ca e o marca de fite.
    0 0
  • giulliano
    investitia renault
    Asa o fi.Dar la calitate si finisaje, atat produsele Renault cat si Dacia inca sufera mult.Se vede de la o posta diferenta intre un Renault oricare ar fi el si un produs Toyota.Ce sa vorbim de Logan? Cei multumiti ori nu stiu ce inseamna calitate la finisaje ori ,?.... ca sa nu jignesc cumva.Va spune cel care are aceste produse.Sincer sunt dezamagit fata de reclama care mi-a fost prezentata la inceput.O fi Renault campion la F1. dar la serie din pacate este departe de rezultatele din F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru