Renault aduce un concept coupe la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.08.2007
Renault va debuta la Frankfurt un nou concept coupe bazat pe proaspat lansatul sedan Laguna, care va imprumuta propulsoarele lui Nissan 350Z.

Pentru Frankfurt, francezii de la Renault pregatesc o premiera mondiala: dezvaluirea unui concept coupe. Acesta ar urma sa prefigureze o posibila versiune de productie coupe a proaspatului Laguna, ce ar urma sa fie lansata la 12 luni dupa intrarea pe piata a variantelor sedan si break.

Viitorul coupe ar deveni astfel modelul de top al constructorului francez, Renault urmand sa-l echipeze cu propulsoarele sportivului Nissan 350Z. Pe langa motorul V6 de 3.5 litri regasit pe 350Z, constructorul francez va oferi si un propulsor pe benzina de 2.0 litri turbo si un diesel V6 de 3.0 litri.

Transmisia va fi in sase trepte existand posibilitatea alegerii intre cea automata si manuala. Coupe-ul de patru locuri va fi echipat, printre altele, cu frana de mana electrica, pornire pe telecomanda, faruri cu xenon, suspensii imbunatatite si un sistem de sonorizare profesional.

Comentarii (4)

  • Echipare...
    MateiS
    De ce nu se gandesc cei de la Renault sa-si echipeze in standard masinile cu o optiune mai speciala si mai rar intalnita la ei... de ex. "FIABILITATE"!!! Toata lumea s-ar bucura pentru aceasta noua optiune pe care nu o prea vezi la Renault!! Eh, dar pana atunci, vorba articolului, spor cu: frana de mana electrica, pornire pe telecomanda, faruri cu xenon, suspensii imbunatatite si un sistem de sonorizare profesional.
    0 0
  • bavariarent.ro
    hmm
    sa vedem...cei de la renault, contrar opiniei de mai sus, nu fac masini rele.
    ci doar presteaza niste preturi mai ridicate la componente, consumabile si service.
    din punct de vedere al designului cei de la renault stiu sa dea forma unei masini.
    0 0
  • ionutz
    tare
    atata timp cat nu seamana cu loganul e o masina frumoasa
    0 0
  • da
    Frumos concept ! Desi ami plac masinile facute de catre cei care au facut primul automobil din lume , Cred ca acest concept nu va ajunge pe piata.
    Iar in privinta fiabilitatii , cel de mai sus se insala.Eu am avut Renault si a fost FOARTE FIABIL !
    Poate nu ca japonezele dar............
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru