Renault-Nissan vrea partener din SUA

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.01.2007
Carlos Ghosn, presedintele Renault-Nissan, a afirmat ca un partener nord-american pentru alianta este "perfect logic".

O eventuala alianta intre deja unitii Renault-Nissan si un partener american este o posibilitate reala. Astfel, Carlos Ghosn, presedintele Renault-Nissan, a facut o afirmatie interesanta la Salonul Auto de la Detroit, cand a spus ca este posibil ca Alianta sa caute un constructor de peste ocean.

"Un membru nord-american al aliantei este perfect logic. Exista pana acum un partener european si unul asiatic. Insa pentru asta trebuie sa analizam si sa studiem foarte mult sinergiile. Iar o eventuala alianta nu va functiona decat daca toti cei trei parteneri vor fi de acord 100%. Trebuie sa ne asiguram ca beneficiile sunt mai importante decat riscurile", a spus Ghosn intr-o conferinta de presa.

Nu este pentru prima data cand presedintele Renault-Nissan deschide acest subiect, Alianta aflandu-se chiar in discutii avansate in 2006 cu GM. Negocierile au cazut insa din cauza situatiei financiare precare a americanilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru