Renault si GM, mai aproape

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.09.2006
Renault pare foarte interesata de alianta cu General Motors. Francezii si-au desemnat o prima banca de investitii pentru a fi consultata in tratativele cu GM.
Discutiile privind parteneriatul dintre Renault-Nissan si General Motors au intrat intr-o noua etapa.

Compania franceza a desemnat o banca de investitii franceza pentru a ii oferi servicii de consultata in discutiile despre o posibila alianta cu americanii. Dar demersurile companiei franceze nu se opresc aici. Cei de la Renault intentioneaza sa desemneze cel putin inca o banca americana cu acelasi scop, avand in prezent in vizor opt candidate.

Banca franceza care a fost desemnata este BNP Paribas. Persoanele implicate in desemnarea consultatilor au afirmat ca acest proces se va finaliza in cateva saptamani.

O eventuala alianta intre Renault- Nissan si General Motors, cel mai mare producator de automobile din lume, ar forma un gigant care ar controla un sfert din totalul vanzarilor de automobile la nivel mondial.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru