Restructurare la GM

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.08.2006
Cel mai mare producator auto din lume, General Motors, continua politica care vizeaza iesirea din criza financiara si reconsolidarea pozitiei pe piata mondiala.
Criza prin care trece cel mai mare producator de automobile din lume, General Motors, a facut ca gigantul american sa implementeze un program de retehnologizare a unitatilor sale de productie care va reduce cheltuielile cu aproape 1 miliard de dolari.

In urma retehnologizarii, fabricile GM vor castiga un plus de flexibilitate datorita standardizarii proceselor tehnologice si a unor componente auto, lucru care va permite unei fabrici sa produca un numar mai mare de branduri si modele de automobile decat pana acum. Planul este o componenta a strategiei directorului executiv al GM, Rick Wagoner, de readucere pe profit a gigantului auto si de recastigare a clientilor in competitia cu producatorul japonez Toyota.

Restructurarea de la General Motors vizeaza inchiderea a 12 fabrici din Statele Unite dintr-un total de 174 de unitati in 34 de tari. Anul trecut compania a inregistrat pierderi de 10,6 miliarde de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru