Rezultate excelente la Automobile Craiova

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.11.2007
Veniturile companiei romanesti au crescut cu 42% in primele noua luni ale anului.

Automobile Craiova a consemnat in primele noua luni un profit net in valoare de 2,09 milioane lei, fata de castigul de 82.657 de lei inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Mediafax.

Veniturile firmei au crescut la noua luni cu 42%, la 7,77 milioane de lei, iar cheltuielile au scazut cu 3%, la 5,22 milioane de lei, fata de intervalul similar al anului trecut.

Uzina din Craiova a fost preluata, in luna septembrie, de catre producatorul auto Ford, pentru 57 de milioane de euro. Grupul american s-a angajat sa efectueze investitii directe de 675 milioane euro pentru modernizarea fabricii.

Comentarii (2)

  • Si ce?!
    Incercati sa scrieti stiri intr-o maniera pertinenta, chiar daca sunt din alte domenii decat cel auto strict.
    In ce fel au fost realizate aceste venituri? Prin vanzarea produselor sau prin vanzarea activelor (decapitalizare)? Este vorba despre o crestere brusca a eficientei companiei?
    0 0
  • economie
    Alex e doar copy-paste a unui comunicat de presa, tu te referi la un jurnalism de calitate ce ar presupune si ceva notiuni de economie, interpretarea unor date din bilant, insa nu e cazul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru