Rezultate foarte bune la VW

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 30.07.2007
Grupul german a indeplinit de pe acum obiectivul financiar stabilit pentru anul 2008.

Volkswagen a raportat pentru trimestrul al doilea un profit operational de 1,74 de miliarde de euro, care a depasit estimarile ananlistilor, de 1,47 miliarde de euro.

Titlurile Volkswagen au urcat cu 3,55%, dupa ce grupul a anuntat ca va indeplini obiectivul privind un profit inainte de impozitare de 5,1 miliarde de euro, stabili initial pentru 2008, cu un an mai devreme, ca urmare a masurilor de reducere a costurilor.

Grupul a anuntat, cu ocazia prezentarii rezultatelor, ca profitul din acest an va fi cu mult peste cel raportat in urma cu un an, intrucat vanzarile vor depasi, pentru prima oara, sase milioane de vehicule.

VW a anticipat, anterior, ca profitul operational va depasi nivelul de 4,38 de miliarde de euro consemnat in 2006. "Tot ce pot spune, in acest moment, este ca vom dori sa imbunatatim in continuare rezultatele, in 2008", a spus directorul financiar al grupului, Dieter Poetsch.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru