Rinspeed coloreaza Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.09.2006
Doua modele Porsche au facut cunostinta cu atelierul de creatie a tunerilor elvetieni de la Rinspeed. Au rezultat Cayman Imola si Indy 4S.

Tunerii elvetieni de la Rinspeed si-au pus imaginatia la treaba si au dezvoltat doua versiuni proprii care reprezinta declinari sport pentru doua dintre cele mai cunoscute modele Porsche: Cayman si Carrera 4/4S.

Cayman Imola, asa cum este numita noua creatie, nu se diferentiaza cu nimic sub capota de versiunea de serie, insa vine cu imbunatatiri la nivelul aerodinamicii si al esteticii generale imbunatatite din plin cu elemente din carbon. Prizele de aer sunt unul dintre aceste elemente, ele venind cu semnalizatoare intregate pentru a oferi o imagine inedita si foarte intersanta, care aduce aminte de noul Turbo 997. Din lateral se evidentiaza jantele de 20 de inch. Este innoit si designul tevilor de evacuare, Rinspeed renuntand la pozitia centrala a acestora pentru o amplasare laterala mult mai “nervoasa”.

Pentru exterior a fost aleasa o nuanta portocalie aprinsa care pe capota si pe plafon este acoperita cu un element specific curselor: patratelele steagului de sosire.

Trecem la Indy 4S, declinarea fiind disponibila pentru Carrera 4 si Carrera 4S atat in ceea ce priveste versiunea Coupe cat si in cazul celei Convertible.

Spoilerul de serie este inlocuit de unul nou care imbunatateste stabilitatea la viteze mari prin imbunatatirea fortei de apasare. Tunerul elvetian include in oferta jante noi din aluminiu, de 20 de inch.

Pe langa kitul aerodinamic exterior, Rinspeed a dezvoltat un pachet nou de evacuare a carui oferta se intinde de la tevi ovale de esapament pana la sisteme de inalta performanta. Suspensiile sunt de asemenea ajustate pentru a oferi o masina sport in adevartul sens al cuvantului.

 La interior ies in evidenta elementele acoperite cu piele, volanul sport si pedalierul si manerul pentru schimbator din aluminiu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru