Rolls blindeaza Phantom-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.04.2007
Rolls Royce va oferi spre comercializare si o versiune blindata a modelului Phantom. Masina rezista chiar si atacurilor cu grenada.

Rolls Royce va oferi o versiune blindata a modelului Phantom. Limuzina va avea aceeasi echipare de lux si in plus cel mai inalt nivel de protectie. Realizat dupa cel mai inalt nivel de protectie blindata (VR7), modelul nu se distinge cu nimic fata de versiunea standard, nici la interior nici la exterior.

Caroseria limuzinei este alcatuita din fibre compozite si otel pentru o mai buna rezistenta iar suprafata vitrata a fost construita din mai multe straturi de sticla si o folie de policarbonat. Pentru a primi avizul VR7, Phantom a trebuit sa reziste impotriva proiectilelor perforante si impotriva grenadelor de mana care ar putea exploda sub automobil.

Sasiul si componentele suspensiei au fost intarite pentru a face fata greutatii aditionale. Cu toate acestea, motorizarea nu a fost modificata, limuzina fiind echipata cu acelasi propulsor de 453 de cai putere care dezvolta un impresionant cuplu motor de 720 de Nm.

Rolls Royce va produce versiunea standard, iar un tuner specializat va realiza blindajul automobilului.

Piata in continua crestere din Estul Mijlociu va fi prima pe care va fi comercializata versiunea blindata a lui Phantom.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru