Rolls Royce a vândut toată producţia până în octombrie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.07.2010
Rolls Royce a anunţat că toate exemplarele pe care le va produce până în luna octombrie şi-au găsit deja un proprietar. Uzina din Goodwood lucrează la capacitate maximă pentru a putea face faţă comenzilor.

Rolls Royce se bucură de o perioadă glorioasă, deşi lucurile nu merg foarte bine pentru industria auto. Produsele sale de lux rămân la fel de apreciate şi de dorite, dovadă fiind chiar numărul mare de comenzi înregistrate de britanici.

Potrivit unui comunicat de presă emis recent, toată producţia Rolls Royce până în luna octombrie a fost deja rezervată, angajaţii uzinei din Goodwood muncind din greu pentru a termina la timp comenzile. Cererea mare a făcut ca uzina britanicilor să lucreze la capacitate maximă, pe porţile sale ieşind în fiecare zi 15 exemplare de lux.

Numărul mare de solicitari a făcut ca lista de aşteptare pentru o limuzina Rolls să crească foarte mult în ultima vreme. Proporţional cu comenzile au crescut însă şi vânzările, care în luna iunie au fost de patru ori mai mari decât cele din aceeiaşi perioadă a lui 2009.

Toate acestea, mulţumită evoluţiei deosebite pe piaţa din China, unde brandul este la mare preţ printre oamenii de afaceri.

Dacă în 2009 constructorul britanic a vândut în total 1010 unităţi la nivel global, anul acesta ar putea aduce cu mult mai multe livrări.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • George
    BRAVO
    BMW a facut foarte bine ca a cumparat Rolls Royce. La adus pe drumul cel bun.
    7 1
  • Felicitari
    La fel ca si seria 5, care a vandut toate exemplarele produse pana acum!! Felicitari si la mai mare pt Rolls Royce!!!
    6 0
  • zarnesteanu
    Bravo Baieti
    Vreau sa spun bravo cumparatorilor de produse asiatice. Acolo ajung banii vostri copilasi!!!

    Imbogatitii pe chinezi iar voi mai rupeti o frunza din copac pana va vine ajutorul, culmea, de la Comunitatea Europeana.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru