Rolls-Royce Phantom second-hand: 306.000 €

Publicat Marti, 24.04.2007
Un Phantom a batut recordurile de vanzare a unei masini second-hand. Exemplarul a costat 306.000 de euro!

Valoarea la revanzare este unul dintre elementele de care tinem cont atunci cand cumparam o masina noua. Daca in mediul normal vorbim de valori de revanzare care variaza intre cateva mii de euro si cateva zeci de mii de euro, una dintre cele mai valoroase masini din punctul de vedere al valorii ca second-hand este Rolls Royce Phantom.

Astfel, un exemplar al limuzinei superluxoase care noua costa 390.000 de euro a fost vandut luni la Nottingham cu 306.000 de euro. Masina vanduta avea la bord 8000 de kilometri. Suma de vanzare reprezinta cel mai mare pret al unui masini second-hand cumparate vreodata in Europa. Vorbim, evident, de modele existente inca in comert.

Comentarii (5)

  • tot...
    Eh si aia 84 de mii conteaza... cam un S320 din 2006 ful option (tot mana a doua) Ca sa nu mai zic ce casuta bunisoara imi faceam... da de unde?...
    0 0
  • Rent
    Pai 84 mii euro, la 8 mii km.. mai bine inchiria un Rolls, si iesea mai ieftin :D. Dar oricum nu stiu daca exista firme de rentals care sa inchirieze marci de-astea.. Anyway, cred ca l-a dat ieftin :D.
    0 0
  • sorinaccio
    nu l-a dat ieftin
    l-a pierdut la barbut, adek a pierdut 84 de mii si a zis ca sa se scape si de o grija. cine stie ce pret mai lua p ea dak o mai tinea inca 8000 de km. sper sa nu fi cumparat masina giovanni becali, ca mai are una si ar fi nashpa sa stiu ca io tre sa ii cer masina lu taicamio iar ala are 2 phantoms.RIIIIIING!!!!! ba stati asa un picutz!!voi nu stiati??? de fapt giovanni becali a dat cel mai mult p o masina second-hand!!!!a dat pretzu de catalog +50 mii euro unui german ca sa-i cedeze masina, la toata afacerea asta meseriasa, a mai dat si banii pe trailer sa i-o aduca la bucuresti de la hamburg, ca deh, avea omu nunta la inter si trebuia sa il vada nuntasii ce cadou si-a facut el lui insusi,aproape pe persoana fizica.deci nu la nottingham e masina second record ci la pipeeeeera baaaai hahalerelor!!!;) ciaules
    0 0
  • ...
    miai aburit geamu de la RR laso mai moale cu abetatile ceaules ...
    0 0
  • cam scump km in RR
    84.000 euro / 8.000 km = 10.50 euro/km
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru