Romania redeschide negocierile cu Ford

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.08.2007
Comisia de privatizare a Automobile Craiova a redeschis discutiile cu oficialii Ford.

AVAS a anuntat ca Ford si Comisia de privatizare a Automobile Craiova au redeschis procesul negocierilor pentru achizitionarea uzinei de automobile din Craiova de catre americani.

Partea romana a solicitat americanilor imbunatatirea ofertei financiare. De asemenea, Comisia de Privatizare a discutat si forma legii speciale pe care statul roman o va implementa odata cu privatizarea de la Craiova.

Ford s-a angajat sa investeasca peste 650 de milioane de euro pana in 2012 si sa mareasca capacitatea de productie la 300.000 de unitati anual.

Comentarii (6)

  • bavariarent.ro
    negocieri
    mi se pare normal sa nu ne dea nimic pe fabrica aia...este un principiu de baza in negocieri...intr-un final or sa o cumpere dar incearca sa traga de pret.
    oricum ar iesi treaba vom avea de castigat si noi si ei din industriile adiacente.
    0 0
  • Daca avem bafta!
    Numai sa nu traga astia de pret si sa renunta Fordul la fabricuta noastra... In loc sa ne multumim si numai cu faptul ca mai vrea cineva sa investeasca in Romania! 'om trai sh'om vedea!
    0 0
  • asa e in tenis...
    La negocieri exceptand situatia in care esti foarte prost (si asta e un lux care costa mult de obicei) nu spui nico data din prima: "De acord".
    Pe de alta parte, desteptii implicati in privatizare au anuntat de la inceput ca oferta Ford le depaseste asteptarile si acum nu fac decat sa simuleze negocierea ca asa o cere protocolul.
    Pe de alta parte graba cu care s-a aratat satisfacauta partea romana e un semn ca FOrd poate la negocieri sa isi permita sa ceara mai mult in termeni de conditii.

    Sa nu uitam ca atunci cand a cumparat Daewoo Ford a parcurs toti pasii si s-a retras in ultimul moment.
    0 0
  • AndreiRN
    Tiganeala romana
    In general, in lumea libera pretul unei firme este profitul pe ultimi 3 ani.
    In cazul acesta ar cam costa mai nimica dar speculanti romani incearca sa bage si ei ceva in buzunar ca de, .... asa e romanul.
    Numai ca nici cei de la Ford nu sunt incepatori si or sa obtina ce isi doresc dar vor ramane cu o impresie realista despre romani. Tiganeala.
    0 0
  • seful avas
    Atanasiu este un bou
    0 0
  • Dak o sa vina aia poate o sa fie preturile mai mici la modelele Ford :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru