Roomster se apropie

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.09.2006
Compania Skoda va lansa si in Romania noul model Roomster. Succesul inregistrat de acest model i-a determinat pe cehi sa mareasca productia.
Noul model Skoda Roomster va li introdus pe piata romaneasca la inceputul lunii noiembrie si va fi disponibil cu trei motorizari pe motorina si trei pe benzina.

Modelul exista deja in vanzare pe pietele Occidentale. Importatorul oficial al marcii Skoda, Porsche Romania, a anuntat pentru modelul Roomster un pret de 10.300 euro CIP. Dotarile standard ale modelului cuprind Radio-CD & MP3-Player, ABS sau instalatie de aer conditionat.

Cererea mare pentru acest model a determinat compania ceha sa-si extinda productia. Cifrele de productie estimate initial au fost recent actualizate pentru a se adapta numarului de comenzi primite de dealeri. Ca urmare, Skoda Auto intentioneaza sa produca peste 20.000 de unitati Roomster pana la finele acestui an.

Oficialii companiei Skoda planuiesc sa produca si sa vanda in acest an circa 500.000 de unitati ale modelului Roomster.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru