Rusia va deveni piata numarul 1 din Europa

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.07.2008
2008 va fi primul an in care Rusia va depasi Germania in ceea ce priveste numarul de masini vandute. Rusii jubileaza.

Rusia va depasi Germania la sfarsitul acestui an in topul vanzarilor de masini pe pietele europene, preluand astfel sefia pe Batranul Continent. Evenimentul se va petrece cu trei ani inainte de prognozele initiale, care aruncau rusii pe aceasta pozitie abia in 2011.

"Rusia a recuperat enorm in ultimul timp, se misca foarte repede si continua sa accelereze ritmul de dezvoltare", sustine Stanley Root, cel care a coordonat studiul efectuat de PriceWaterhouseCoopers.

Primele sase luni ale anului in curs au insemnat o crestere de 41% fata de aceeasi perioada a anului trecut in Rusia, unde au fost vandute 1.645.000 de masini. In aceeasi perioada de tip, Germania a reusit vanzari de 1.630.000 de masini, principala cauza fiind reprezentata de cresterea constanta a economiei ruse in raport cu cele ale tarilor vest-europene.

via | Automotive News 

Comentarii (4)

  • petrol
    pai daca au aia petrol cu nemiluita ii clar ca la ei piata auto va deveni importanta
    0 0
  • prudentul
    ceva trebuie făcut
    Eu la grădiniţă am învăţat că virgulă continentul unde se află Rusia se numeşte Asia, nu Europa. Faptul că Rusia are 10% din suprafaţă în Europa (n-am măsurat, o fi mai mult sau mai puţin, principiul contează)nu cred că o face automat ţară europeană. Ori se revizuie geografia, să se stabilească odată unde se sfârşeşte Europa, ori sa se facă statistici separate pentru Rusia (vânzări în partea europeană, respectiv asiatică).
    0 0
  • pai daca erai si la liceu aflai ca moscova e in partea europeana, adica moscova e capitala....si se considera tara europeana chiar daca majoritatea teritoriului e in asia:))) Lng live mother russia. si bravo lor ca sau ridicat din cacat intr-un timp asa de scurt. ar fi un exemplu de urmat.
    0 0
  • prudentul
    ahaaaa...!!!
    Aşa deci şi prin urmare...M-am lămurit acu'. Ce să-i faci, aşa-i când nu mai apuci să faci liceul :)).

    Long live, Maică (dacă tu zici), dar nu cred că tocmai acolo ar trebui noi să căutăm surse de inspiratie. Aş vrea eu să avem noi petroloiul şi gazele lor...Nu le avem, aşa că m-aş uita la alte ţări pentru inspiraţie. Am eu ceva idei, din păcate utopice. Primul lucru - schimbarea poporului. Restul ar veni apoi aproape de la sine...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru