S-a lansat Logan MCV de 85 cai putere

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.07.2007
Dacia a pregatit o noua motorizare diesel pentru Logan MCV. Cifrele cheie: 85 de cai putere si cuplu maxim de 200 Nm.

Dacia a lansat astazi o noua versiune de motorizare pentru modelul Logan MCV. Mai exact, Logan MCV va fi disponibil intr-o versiune cu motor diesel mai puternica decat oferta actuala.

Astfel, versiunile Logan MCV Preference si Laureate (in configuratie cu 5 si 7 locuri) vor beneficia de un propulsor 1.5 dCi care furnizeaza 85CP

Dacia Logan MCV echipata cu motorul 1.5 dCi 85CP are un consum de 5,2 l/100km in ciclu mixt si emisii de CO2 reduse, de 137 g/km.

Motorul 1.5 dCi 85 CP afiseaza un cuplu maxim de 200 Nm, la 1900 rot/min. Preturile noilor versiuni Logan MCV 1.5 dCi 85CP variaza intre 10.850 si 12.050 euro (cu TVA inclus).

Comentarii (5)

  • scump...extraordinar de scump
    Ceea ce ma ingrozeste este faptul ca lumea se va inghesui sa-l cumpere, si mai mult de atat viitorii posesori vor fi mai mult decat convinsi ca vor fi facut o "afacere buna".
    Daca pe Logan ar aparea motorul diesel de 1.9 si 120CP ar sari ca pret peste versiunile mai ieftine de Megane si culmea s-r mai si vinde... UIMITOR!!!
    0 0
  • pt fra
    esti un ...
    0 0
  • MCV
    scump domne-scump.dincolo era mai ieftin.
    0 0
  • adevarul e la mijloc
    daca un logan ajunge la 12k atunci un megane bicorp 1.5 dci de 105 cp ... la 15k ... e scump ?

    cred ca loganul o sa ajunga un fel de skoda ... adica un vw ... cu alta fatza ... o idee mai ieftin decat originalul .... acea idee .... face sau nu diferentza ?????

    si da ..dincolo era mai ieftin :D
    0 0
  • Logan
    Dupa unele pareri , Loganul n-ar fi o masina asa de rea. Depinde ce vrei de la o masina. Cum spuneam , n-ar fi rau dar e foaaaaaaaarte scump , si ca pret de akizitie si ca intretinere.Pacat........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru