Scaun cu rotile Suzuki

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 03.11.2006
Suzuki se gandeste si la necesitatile invalizilor, realizand un scaun cu rotile propulsat cu energie electrica.
Suzuki isi foloseste tehnologia pentru a ajuta un sector virgin pana acum pentru piata auto, cel al scaunelor cu rotile.

De acum, invalizii pot beneficia de scaune cu rotile propulsate cu combustibili. Suzuki este ultimul producator intrat pe aceasta piata, iar ultimul model, MIO, este dotat cu celule combustibile care folosesc metanolul pentru a genera hidrogen care se converteste in electricitate.

Rezervorul are o capacitate de 4 litri si poate sustine deplasarea scaunului cu rotile pe o distanta de cel putin 40 de km. Modelul MIO este dotat cu un ecran LCD care arata nivelul combustibilului. Scaunul este dotat si cu un generator secundar de energie, bazat pe baterii litiu-ion foarte puternice, care stocheaza energia generata si regenereaza sursele de putere. Designul scaunului cu rotile este modern si este conceput dupa principiul securitatii si a ergonomiei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru