Schimbari la plata rovinietei

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.05.2007
Din mai rovinieta va putea fi platita pentru perioade de sapte zile, 30 de zile, trei luni, sase luni sau 12 luni.

Rovinieta, taxa de utilizare a drumurilor nationale, va putea fi achitata, incepand cu luna mai, si pentru o perioada mai mica de un an, anunta Mediafax.

Rovinieta va putea fi achizitionata pentru o perioada de sapte zile, 30 de zile, trei luni, sase luni sau 12 luni.Taxa de drum poate fi achitata la 430 de oficii postale si la 40 de centre CEC din intreaga tara, precum si la benzinariile Petrom, MOL, Rompetrol, OMV, Lukoil si Fix Oil.

Documentele necesare la achizitia rovinietei sunt certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a vehiculului, in timp ce pentru autovehiculele cumparate in sistem leasing este nevoie de o copie a contractului.

In cazul firmelor, va fi prezentat in plus si certificatul unic de inregistrare a societatii, informeaza Mediafax. Cuantumul taxei de drum pentru un an este de 24 de euro pentru autoturismele non-Euro, 21 de euro pentru modelele care respecta normele de poluare Euro I, respectiv 16,8 euro pentru Euro II.

Comentarii (1)

  • Warga Andrei
    taxa de drum
    in data de 11 05 2007mam ds samicumpar rovineta la statia peco petrom Brasov calea grivitei intrucit nu circul tot anul am solicitatsa mise dea pe6 luni mi sa spus ca nu se poate decit pe ozi o saptamina oluna sau un an am cumparat una pe o luna si am platit 19,93 de lei este cporect sau am fost mintit cu stima
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru