Schumi si Blair pentru siguranta drumurilor

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.04.2007
Michael Schumacher si Tony Blair au participat la deschiderea unui eveniment care lupta impotriva accidentelor rutiere.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, si Primul ministru al Marii Britanii, Tony Blair au participat la deschiderea „Saptamanei Sigurantei Drumurilor in intreaga lume”, eveniment organizat sub egida ONU la Londra.

Initiativa are menirea de a avertiza asupra numarului tot mai mare de decese a tinerilor implicati intr-un accident rutier. Fostul pilot, germanul Schumacher a declarat: „Accidentele rutiere ucid in aceeasi proportie ca si malaria sau tuberculoza, lucru asupra caruia comunitatea internationala inca nu s-a trezit pentru a opri aceasta risipa de viata". Tony Blair a atras atentia asupra faptului ca „In fiecare minut al fiecarei zile un copil este ucis sau grav ranit in urma unui accident rutier”.

In fiecare zi circa 1000 de tineri sub 25 de ani mor in urma unui accident rutier, iar 96% dintre acesti tineri provin din tari aflate in curs de dezvoltare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru