Se poarta Fiat!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 15.11.2006
Modelele Fiat au dus vanzarile AutoItalia in Romania la o cifra record. Cresterea de anul acesta se situeaza undeva la 50%.
Importatorul marcilor Fiat, Maserati, Alfa Romeo, Lancia si Ssangyong in Romania, AutoItalia, a reusit sa vanda in primele zece luni ale anului aproape 8.000 de masini.

Anul trecut compania condusa de Herbert Stein a vandut 5.600 de unitati, cresterea inregistrata fiind de 46% pentru anul in curs.

Luna octombrie a fost una foarte buna pentru importatorul local care a reusit o crestere cu 83% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut. Cea mai vanduta masina din gama AutoItalia este noul model Fiat Albea al carui pret porneste de la 7000 de euro CIP.

Liderul vanzarilor pe marci la AutoItalia a fost Fiat care a vandut cu mult peste celelate modele. Cea mai luxoasa marca oferita de AutoItalia, Maserati, a avut opt livrari in Romania in acest an.

AutoItalia a avut anul trecut o cota de 6% din piata importurilor de masini, unde lider a fost grupul Porsche Romania cu 26%, urmat de Renault-Nissan cu 22 % si Tiriac Auto cu 14%.

Comentarii (7)

  • stoicescu doru
    sunt posesor de fiat panda 2004
    Ptr. ultima data in viata mai pun mana pe un fiat.
    Lipsa fiabilitatii masinilor fabricate de polonezi, mitocania, lipsa de solicitudine a dealerii lui Autoitalia, Perugia sau cel de pe Giurgiului, mai bine te spanzuri decat sa te duci la ei, sa fii umilit, inselat, facturi umflate cu operatii neefectuate. Nu cumparati marca Fiat.
    0 1
  • costos
    toti dealerii sunt la fel
    Am achizitionat un fiat punto la mana a doua. La scurt timp am fost la reprezentanta fiat de pe girugiului unde am facut revizia masinii. M-a costat 3 mil. lei un filtru de ulei si chimbul uleiului. Masina au bagat-o intr-o hala unde nu puteai sa te aproprii sa vezi ce se intampla. Dupa vrei cateva zile am observat ca nici nu prinsesera scutul bine si imi atarna.
    Dupa ce am facut 10.000 km am vrut sa fac revizia tot la ei dar acum trebuia sa schimb mai multe si vroiam sa stau langa masina sa vad ce se intampla cu ea. Am gasit un service care se ocupa de masini italiene si am fost acolo. Am fost super multumit, am dat 5 mil lei din care 1 mil manopera si 5 sute de mii spaga si am schimbat ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, filtru de motorina si am plecat acasa si cu restul de ulei care ramasese, plus ca am stat langa masina.
    In general nu e vorba de masina si de dealleri care sunt super nesimtiti, iar cand masina e noua ai obligatia sa faci reviziile la ei si habar nu ai ce iti face la masina.
    0 0
  • calitate slaba
    asa sunt si cei de la Cluj. Nu au dat factura pt numerele rosii. Grande Punto venit cu defectiuni din fabrica. Exista neconcordante mari intre ghidul tehnic si cu ce este echipata masina. Astept un buton de inchidere usi de o luna.Calitate ff slaba o angajatilor.
    0 0
  • alexandrina
    o intrebare
    imi puteti spune va rog ce inseamna 13km/l si A....(asa apare cu puncte)????asa imi apare p computerul de bord.am fiat punto din 2001. multumesc
    0 0
  • am pierdut cheile
    Am un fiat albea din 2003 am pierdut cheile ce trebuie sa fac nu pot intra nici in masina va rog ajutatima.
    1 0
  • cunoastere
    am un fiat marea si vreau sa ii dau foc .ma puteti ajuta va rog
    2 0
  • ATENTIE CAND CUMPARATI FIAT!!!INTREBATI DE GARANTIE PT FIECARE PIESA.
    FIATU E JALNIC.............,REVIZII SCUMPE,NU TRAG SI CONSUMA MULT,.GARANTIA LA FIAT DUCATO E DE ..................100.00KM..............,IN NICI UN CAZ DE 2 ANI.GARANTIA DE 2 ANI E NUMAI PENTRU CUTIA DE VITEZE SI 4 CILINDRI.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru