Se schimba vopseaua pe Logan

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 28.06.2007
Germanii de la BASF vor furniza de anul viitor vopseaua pentru Dacia, principalul producatorul auto romanesc.

Se pare ca problemele legate de vopselurile folosite la modelul Logan vor lua sfarsit. Pentru ca, incepand de anul viitor, principalul furnizor de vopsele de caroserie pentru Dacia va fi producatorului german BASF.

Partaneriatul va intra in vigoare la inceputul anului viitor, a declarat directorul de afaceri pentru Europa Centrala al grupului BASF, Herbert Frankenstein, la o conferinta de presa organizata la deschiderea unei fabrici a BASF la Ploiesti.

Oficialii BASF nu au dezvaluit valoarea contractului incheiat cu Dacia. BASF este unba dintre cele mai importante companii din lume care opereaza in industria chimica. 

Comentarii (12)

  • ioan_s
    despre vopseaua de la logan
    Intr-adevar, vopseaua de la logan e fragila, ramane cu urme la foarte mici solicitari. Trebuie schimbat ceva, imi pare rau ca nu am scris despre asta dar nu-ti mai vine sa faci asta. Vopseaua verde ficus e foarte slaba. Pacat, fiindca e frummoasa culoarea.
    1 0
  • Trif Ovidiu
    Vopsea
    Si albastru marin din pacate se vede orice urma. Raman urme vizibile chiar la mici manevre pe caroserie
    1 0
  • vopseaua Loganului
    Si rosul toreador e foarte sensibil la praf...tot la 2 zile trebuie sa o duci la spalatorie. Apoi o masina la pret asa mic, era normal sa fie ceva "putred"
    0 0
  • Marius
    Vopsea
    Nici rosu passion nu este diferita. Am un logan din sept 2004 si s-a decolorat (aduce spre alb). si am vazut mai multe loganuri avand aceeasi problema cu aceeasi culoare.
    1 0
  • un fan al masinilor straine
    vopseeaaaa?
    la o MASINA straina si daca ai o mica lovitura scapi nezgariat,hai sa ignoram ceea ce unii numesc DACIA(loganul)masina.mai mergeti prin servisuri si priviti cum arata un logan atins usor.
    0 0
  • voi nu comaparati vopseaua de la alte marci cu vopseaua de la dacia fiecare producator are alt tip de vopsea deoinde de buget
    0 0
  • petru cel cu albastru marin si
    nu stiai k sunt nemetalizate?!? vopseaua nemetalizata intotdeauna a fost asa...uita'te si la un vw (all) care au culoarea albastru marin.........
    1 0
  • vopseaua
    no io mis din maramures..am avut logan am gatat cu el ...serus..ma la logan vopseaua ii vopesea de oua ce ramane la fabrica si pune in e un pic de lipici si o sufla pa motor..no dapoi nu are nici cur si nici gat ii asa de teapa..pantru domnul cu albastru marin..ii albastru din cerneala combinat cu var si pus lipici sa steie pa motor..atat
    no serus si sa va f. bine loganurile
    ca sunt de rahat
    ma ala cu masinile straine te tuc ..io amu am skoda ..mere de rupe..loganu no mars ase .
    no sa va f. nevasta si masina
    0 3
  • albastru marin
    se zgarie f f f usor spre deosebire de cea de pa masini straine
    0 0
  • Vopseaua din fabrica
    Din cate stiu eu BASF va veni cu vopsea Glasurit; sunt de mult timp in Bucuresti, credeam ca sunt cei mai scumpi, dar se vede treaba ca au si vopsea buna!
    0 0
  • vopseaua
    albastru marin imi da si mie batai de cap si am loganul de 6luni sa facut de parcai de 6ani cei de facut cui sa ne adresam? mihail71c@YAHOO.COM
    0 0
  • marius
    cea mai buna vopsea este griul metalizat aplicat pe ultimul logan marca laureate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru